Helen op Zielsniveau

Is het jouw wens om meer in contact te staan met wie je bent en wat je wilt? Of weet je dit maar al te goed, maar ervaar je daarin niet de volledige vrijheid? 

Wanneer je meer in contact komt met het voelen van je missie hier op aarde, kom je ook in contact met gevoelens die het je moeilijk lijken te maken. Het kan voelen alsof, je niet echt kunt doen wat je wilt; omdat je niet durft, of je te min voelt, of bang bent om er echt voor te gaan, of welke reden dan ook.  

Waar komen die gevoelens nu eigenlijk vandaan? In mijn praktijk gaan we doormiddel van situaties, waarin je emotioneel ongemak ervaart, op zoek naar het ontstaansmoment. We gaan op zoek naar je Diepste Angst. Je Diepste Angst ontstond toen je nog maar heel jong was, het moment waarop je voor het eerst onaangename emoties ervoer. Je kunt je misschien wel voorstellen dat dit moeilijk is geweest. Je kon deze gevoelens namelijk op dat moment niet goed behappen, waardoor je er als het ware iets op bedacht, je besloot iets. Door dit te doen kon je even weg bij gevoelens als; verdriet, angst, pijn of eenzaamheid. Wat voor dat moment heel helpend en werkzaam was, maar op de langer termijn niet. Want deze beslissing is nog steeds actief in je dagelijks leven. 

Het besluit van toen belemmerd je nu en is bepalend hoe je omgaat met situaties van nu. Situaties waarin jij het eigenlijk wel anders wil, maar dat niet goed lukt. 

Een belangrijk kenmerk van een Diepste Angst is het bewustzijnsverlies wat ermee gepaard gaat. Een gevoel dat je er dan niet helemaal bij bent, of je wat verdwaasd voelt, of geen grip op de situatie lijkt te hebben. Door helder te krijgen hoe dit voor jou in elkaar zit, kun je het uiteindelijk transformeren, je ervan bevrijden. 

Leven in vrijheid en verbondenheid met je ziel is dan wat je kan verwachten. 

In het traject kom je erachter hoe jouw levensles en je zielsmissie verbonden zijn met je Diepste Angst. Door dit alles aan te kijken sta je jezelf toe om te mogen “Helen op Zielsniveau”.